Crvi u Elektropioniru

Izvor: BalkanRock.com, 13.Dec.2016, 08:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crvi u Elektropioniru

Nakon uspešnog koncerta u Božidarcu, sa grupama Iza i Dzosh, beogradska alternativna grupa Crvi će nastupiti još jednom do kraja godine, u klubu Elektropionir u Cetinjskoj, 28. decembra.

Kako bend navodi – Crvi su bend u stalnom nastajanju. Žikica Simić je rekao da su “hardkor energija, distorzija, fid-bek, električna struja, poludeli bas koji piči u noć. I trans, koja sačekuje u svakoj pesmi, i vodi negde daleko”. Crvi su: Damjan Babić (vokal, gitara), >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << Ivan Skopulovič (gitara, bas), Vladimir Pejković (gitara, bas, prateći vokal), Marko Benini (bubanj, prateći vokal)

Predgrupa koncertu Crva je Dingospo Dali, beogradski autorski alternativni rok sastav, formiran 2011 godine koji je vođen raznim uticajima bendova uglavnom mračnijeg zvuka na autentičan način spojio groove i ritmičnost sa nežnošću i melodičnošću u isto vreme.

Karte se mogu nabaviti u pretprodaji po ceni od 300 dinara od srede, 7. decembra u kafeu Šikarica i Zaokretu, a na ulazu po ceni od 400 dinara.

Save

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.