Consecration i Wolfram 12. decembra na Vračar Rocks festivalu

Izvor: SvetGitara.com, 05.Dec.2014, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Consecration i Wolfram 12. decembra na Vračar Rocks festivalu

Grupa Consecration nastupiće na Vračar Rocks festivalu u petak, 12. decembra, uz podršku sastava Wolfram!

Od četiri studijska albuma koja su objavili za 14 godina rada, Consecration će na Božidarcu promovisati dva – „Cimet“ i „Univerzum zna“ (Geenger Records, 2013), ali i još uvek neobjavljene pesme, uz neizostavne hitove sa prva dva izdanja zahvaljujući kojima su i stekli zavidnu bazu fanova širom Evrope.

„Univerzum zna” je album koji se širom regiona >> Pročitaj celu vest na sajtu SvetGitara.com << definiše kao „nešto najuzbudljivije što možete čuti sa domaćih prostora iz domena čvršćih žanrova”. Četvrtim albumom su samo potvrdili svoj kvalitet koji se nadaleko pročuo, pa su tako nedavnu nastupali u Zagrebu kao gosti legendarnog sludge / doom benda Neurosis.

Gosti Consecrationa na beogradskom koncertu u Božidarcu biće novosadski sastav Wolfram nastao spajanjem članova bendova Sewn i Pry, a koji prikazuje beskomprimisnu mešavinu melodije, rifa i elektronike, takozvani acid metal.

Kompletan prihod od ulaznica u Božidarcu Consecration će preusmeriti u snimanje petog studijskog albuma „Grob“ na kojem će raditi sa čuvenim Aaronom Harrisom (ISIS, Palms) i Jamesom Plotkinom.

Ulaznice su dostupne u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat) po ceni od 400 dinara, dok će na veče događaja, na ulazu u Božidarac ulaznice koštati 500 dinara.

Nastavak na SvetGitara.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SvetGitara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SvetGitara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.