Izvor: BalkanRock.com, 21.Jul.2014, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Conor Oberst objavio spot za “You Are Your Mother’s Child”

Bivši član benda Bright Eyes, kantautor Konor Oberst snimio je video spot za pesmu “You Are Your Mother’s Child“. Za razliku od drame “Zigzagging Towars The Light”, novi video je smireniji i emotivniji, a predstavlja najnoviji singl sa albuma “Upside Down Mountain“. Video je režirao Grerori Marinačio.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Pogledajte spot za “Hunger of the Pine” benda Alt-J (video)

Izvor: BalkanRock.com, 22.Jul.2014, 09:01

Engleski indie rock bend Alt-J objavio je i spot za skoro izdatu pesmu “Hunger of the Pine” sa drugog albuma “This is all yours” koji je najavljen za septembar. Spot je režirao Nabil Elderkin, inače znan po spotovima za Kenija Vesta, Black Eyed Peas i mnoge druge. Alt-J će izlazak albuma propratiti...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.