Coa – Od kolevke do groba (najava)

Izvor: SerbianUnderground.com, 01.Nov.2012, 22:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Coa – Od kolevke do groba (najava)

Coa (DNK) koji je manje više već svima poznat kao pobednik srpskog finala Red Bull MC Battle-a 2011, pre nešto više od mesec dana je izbacio najavnu stvar „Direktno“, za svoj solo EP „Od kolevke do groba“ čiji se riliz dejt približava, pa smo u skladu sa tim rešili da ovaj EP malo detaljnije najavimo.

Celokupan EP je snimljen u LTDFM studiju pod čijom će etiketom i biti izbačen, a što se tiče produkcije, mix-a i masteringa Stiven Drama je odradio svoj deo posla. Izvršni producent i autor većeg broja matrica je Van (2 Bad), koji je u saradnji sa Stivenom, svojim savetima usmeravao Cou kroz celokupan proces snimanja. Od gostiju su prisutni: Jeme (D.N.K.), Dare (D.N.K.), Full House (Disp & Raka), Rhyme Line, Stiven Drama (Biro), Van (2 Bad) i Zhozi Zho, dok su instrumentale radili beat maker-i: Van (2 Bad), Astek, Anke, Jeme, Stiven Drama i Dj Silent.
Ovaj mladi MC se pored repa, ozbiljno bavi i glumom, pa dok budemo slušali ovaj kao i neke buduće projekte, možda možemo da očekujemo neki poduhvat i u vidu sedme odnosno osme vrste umetnosti.
U toku je snimanje spota za naslovnu pesmu koji će te uskoro moći da vidite, a do tad poslušajte najavnu pesmu EP-a, „Direktno“!

Nastavak na SerbianUnderground.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SerbianUnderground.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SerbianUnderground.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.