Circles predstavili novi spot

Izvor: SvetGitara.com, 13.Okt.2014, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Circles predstavili novi spot

Australijski progressive metal bend Circles predstavili su spot za pesmu „On My Way“ koja se nalazi na njihovom debi albumu „Infinitas“ koji je izašao u oktobru prošle godine za Basick Records.

Bend je nastao 2010. a već u maju 2011. objavili su debi EP „The Compass“ koji možete preslušati ovde. 2012. su proveli na turneji skupljajući materijal za njihov debi album. Album „Infinitas“ možete preslušati na na ovoj lokaciji.

Postavu benda čine pevač Perry >> Pročitaj celu vest na sajtu SvetGitara.com << Kakridas, gitaristi Matty Clarke i Ted Furuhashi, basista Drew Patton i bubnjar David Hunter.

Lista pesama na albumu „Infinitas“ izgleda ovako:

„Erased“

„On My Way“

„All It Is Above“

„So It Is Below“

„Another Me“

„Ground Shift“

„Responses“

„Visions“

„Radiant“

„Wheels In Motion“

„The Signal“

„Verum Infiniti“

Pogledajte spot za pesmu „On My Way“:

Nastavak na SvetGitara.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SvetGitara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SvetGitara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.