Chvrches objavili novu pesmu

Izvor: BalkanRock.com, 22.Jul.2015, 08:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Chvrches objavili novu pesmu

Škotski bend Chvrches objavili su prvi materijal posle novembra (kada su komponovali pesmu za Igre Gladi). U pitanju je pesma “Leave a Trace”.

Poslednji studijski album benda bio je odlični “The Bones of What You Believe” iz 2013. godine. Nova pesma najavljuje album “Every Open Eye” koji izlazi 25. septembra za Glassnote.

Pevačica Loren Mejberi za pesmu kaže da je kao “pokazivanje srednjeg prsta” i “bacanje mikrofona”. “Ona >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << je o onom trenutku kada ste u fazonu: Nema smisla voditi ovaj razgovor: Neće biti razrešenja, neću se osećati bolje o tome, ti s enećeš osećati bolje o tome, nijedan scenario neće zapravo promeniti moju realnost. Srećnijom me čini pisanje o tome – napravila sam nešto konstruktivno od toga. Moji bivši partneri nisu mu prijatelji, ali sam OK sa time.”

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.