Chimaira prestaje sa radom!

Izvor: SvetGitara.com, 05.Sep.2014, 09:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Chimaira prestaje sa radom!

Frontmen američkog heavy metal sastava Chimaira, Mark, Hunter, objavio je da bend prestaje sa radom.

1. septembra gitarista Emil Werstler najavio je svoj odlazak iz benda. Dan kasnije, gitarista Matt Szlachta, klavijaturista i pevač Sean Zatorsky, basista Jeremy Creamer i bubnjar Austin D’Amond su takođe odlučili da napuste bend.

Međutim, ova odluka nije toliko neočekivana, obzirom da je 2011. Hunter doveo novu postavu da bi održao bend. Juče, 4. septembra, Hunter >> Pročitaj celu vest na sajtu SvetGitara.com << je postavio zvanično obaveštenje:

„Nakon 15 godina, veliko mi je zadovoljstvo da najavim kraj Chimaire. Hvala svima koji su podržavali bend u bilo kakvom obliku. Svi uključeni u bend od članova do fanova su dali svoje srce i dušu u njega. Postigli smo mnogo.“

Nastavak na SvetGitara.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SvetGitara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SvetGitara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.