Charlie Watts o Stonesima i Bowieu

Izvor: BalkanRock.com, 08.Mar.2018, 09:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Charlie Watts o Stonesima i Bowieu

Poznati bubnjar Rolling Stonesa, Charlie Watts, dotakao se sviranja u bendu povodom turneje na koju uskoro kreću. Naime, Watts ne bi žalio ukoliko bi došlo do raspadanja benda.

Na pomisao da pak prestane biti članom benda, Watts je izjavio:

Ne znam što bih radio da sada prestanem stvarati glazbu, Keith uvijek kaže „jednom kad kreneš, nastavi“. Ali brinem se doprinosim li više koliko i prije, srećom, ne radimo to više kao nekada. Sad imamo velike razmake >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << između svakog koncerta.”

Ipak, Watts je naglasio da voli svirati u bendu te ne bi volio da se s članovima rastane na neprijateljski način. Također, bilo bi mu teže kada bi u potpunosti prestali sa stvaranjem nove glazbe i koncertnim turnejama, iako nisu imali turneju posljednjih pet godina.

Watts se dotakao i legendarnog Davida Bowiea, izjavivši da je bio divan čovjek sa svega nekoliko dobrih pjesama. Imajući na umu da je svijet glazbe, na neki način, doživio kolaps nakon Bowieve smrti, Watts je zaključio da Bowie za njega ipak nije glazbeni genij.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.