Chairlift ekranizovali “Crying In Public”

Izvor: BalkanRock.com, 20.Mar.2016, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Chairlift ekranizovali “Crying In Public”

Bend iz Kolorada, Chairlift, objavili su video za pesmu “Crying In Public” koja se nalazi na njihovom aktuelnom albumu “Moth”.

Rediteljka spota Allie Avital na početku kreće sa crno-belim scenama muzičara iz studija, ali ubrzo prelazi na raznobojne scene koje prikazuju pevačicu benda Caroline Polachek sa suzama u očima jednog zimskog njujorškog dana.

Album “Moth” objavljen je krajem januara ove godine za Columbia Records, >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << a u pitanju je treće studijsko izdanje ovog synthpop dvojca. Inače, “Crying In Public” je treći singl sa aktuelne ploče za koji je urađen i spot. Prethodno, članovi benda su prezentovali spotove za numere “CH-Ching” i “Romeo”.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.