Izvor: BalkanRock.com, 23.Jul.2017, 08:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cellar Darling podrška Lacuni Coil u Beogradu

Na predstojećem koncertu italijanskog modern gothic metal sastava Lacuna Coil, koji će premijerno biti održan u srpskoj prestonici 13. novembra Domu Omladine, gosti će biti švajcarski bend Cellar Darling.

Kako je već rečeno i mnogima dobro poznato, Lacuna Coil je jedan od najpoznatijih metal sastava koji dolazi iz Italije i ozbiljnu karijeru je izgradio i u Americi. Osnovan je pre dvadeset godina i od tada konstantno snima, svira turneje i svakako >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << je jedan od najtraženijih festivalskih bendova današnjice. Iako u postavi imaju dva vokala, prva asocijacija na ovaj bend je harizmatična Cristina Scabbia. Bend na aktuelnoj turneji promoviše osmi studijski album Delirium (Century Media, 2016.), ali pošto će ovo biti prvi susret sa srpskom publikom, za očekivati je svojevrstan best of nastup i najveće hitove.

Švajcarski sastav Cellar Darling, u čijim redovima su bivši članovi benda Eluveitie, nastupiće kao specijalni gosti na Lacuna Coil turneji. Cellar Darling su 2016. godine oformili Anna Murphy, Merlin Sutter i Ivo Henzi, bivši članovi pomenutih folk metal ikona Eluveitie. Krajem iste godine objavili su singl “Challenge”, koji im je zahvaljujući velikom uspehu pomogao da potpišu ugovor sa Nuclear Blastom. Debi album This is the Sound izašao je 30. juna, a producirao ga je Tommy Vetterli (Coroner, Eluveitie). S istog su skinuti singlovi “Black Moon” i “Avalanche”. U toku je promovisanje pomenutog albuma upravo na turneji sa Lacuna Coil.

Ulaznice za ovo dešavanje se u pretprodaji mogu kupiti po ceni od 2500 dinara, a na dan koncerta po ceni od 3000 dinara. Prodajna mesta su Eventim, Felix i Mungos.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.