Izvor: BalkanRock.com, 08.Mar.2022, 17:00

Carcass – Torn Arteries (2021)

Carcass – Torn Arteries (17.09.2021.) Izdavač: Nuclear Blast Producenti: Carcass Trajanje: 48:58 Žanr: Melodic Death Metal/Grindcore Ocena: 7,5 Temelji heavy metal muzike su postavljeni prije, manje-više, nekih 50 godina. Od tada se pojavilo bezbroj bendova i nastalo je bezbroj metal žanrova i podžanrova. A opet, nije bilo previše bendova (ipak je to dug vremenski period) […] The post Carcass – Torn Arteries (2021) first appeared on Balkanrock.com.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Napalm Death predstavili novi mini-album

Izvor: BalkanRock.com, 09.Mar.2022, 06:21

Britanski grindcore pioniri Napalm Death objavili su novi mini-album „Resentment Is Always Seismic – A Final Throw Of Throes“, koji će predstaviti i na ovogodišnjem EXIT festivalu. Ovim izdanjem pokazali su da su i nakon više od četiri decenije i dalje u igri i potvrdili da svoj položaj na...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.