Cannibal Corpse predstavili “Red Before Black”

Izvor: BalkanRock.com, 24.Okt.2017, 07:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cannibal Corpse predstavili “Red Before Black”

Američki sastav Cannibal Corpse predstavio je novu pesmu “Red Before Black” sa istoimenog albuma koji će izaći trećeg novembra na etiketi izdavačke kuće Metal Blade records.

Death metal veterani su ovoga puta snimili dvanaeast pesama sa producentom Erik Rutan-om sa kojim bend saradjuje u proteklih desetak godina, tačnije od albuma Kill”. Snimanje u Mana Recording Studios je obradovalo fanove ove grupe jer su pored njih u >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << ovom studio snimali i bendovi kao što su Morbid Angel, Hate Eternal i mnogi drugi. Omot albuma je nacrtao Vincent Locke koji sa ovim bendom sarađuje od samog početka njihove karijere i koji je zaslužan za mnogo problema ali i mnogo uspeha tokom karijere amerikanaca.

Uz oficijalni video spot na Youtube kanalu izdavačke kuće se nalazi i nova pesma a kako zvuči možete poslušati na linku ispod:

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.