Čak Profet opet kod nas

Izvor: Mondo, 04.Mar.2013, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čak Profet opet kod nas

Rokenrol legenda dolazi u Beograd i Novi Sad sredinom aprila.

Čak Profet sa svojim bendom The Mission Express nastupa u novosadskom klubu The Quarter 16. aprila, a u beogradskom Domu omladine 17. aprila, saopštili su organizatori Odličan Hrčak i Pop Depresija.

"Kada je svirao 2009. u Domu omladine, obećao je da sledeći put dolazi sa bendom, i to obećanje ispunjava povratkom na mesto zločina", navodi se u saopštenju.

Spisak ljudi sa kojima je sarađivao >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je ogroman - preko dugogodišnjih prijateljstava sa velikanima Džimom Dikinsonom, Denom Penom i Alehandrom Eskovedom, preko drugarskih 'uskakanja' kod Ejmi Men, Vorena Zivona, Lusinde Vilijams, Džonatana Ričmena..., do doživotne odanosti liku i delu Aleksa Čiltona.

"Njegov prepoznatljivi stil (i to naročito ritmično-lirsko sviranje Telekastera) posut je zlatnom prašinom velikih prethodnika Toma Petija, Brusa Springstina, Džima Morisona, Nila Janga, i naravno, Boba Dilana. On suvereno vlada rok, pop, soul i kantri senzibilitetom - kao pravi mlađi brat Kita Ričardsa, Vejlona Dženingsa ili Pola Vesterberga".

Njegove pesme su sve češće na repertoaru poznatih serija i filmova ("True Blood", "Californication", "Sons of Anarchy", "L Word", "P.S. I Love You"), i očekuje nas nezaboravna rokenrol fešta bučnih gitara, horskog pevanja, malih radosti i velikih snova!

Ulaznice su u pretprodaji od 5. marta u kafeu Šikarica i prodavnici Pinball Wizard Records, kao i preko Eventim mreže po ceni od 1.200 dinara.



(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.