Bryan Adams u četvrtak u Areni Zagreb

Izvor: BalkanRock.com, 07.Nov.2017, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bryan Adams u četvrtak u Areni Zagreb

Netom pred koncert u Hrvatskoj, koji je zakazan za 9. studenoga, legendarni Bryan Adams fanove je oduševio novom pjesmom “Please Stay”.

Istom je prilikom najavio i nadolazeću “The Ultimate” kompilaciju koja je objavljena u petak, 3. studenoga, a sadržati sve njegove najveće hitove. Kompilacijski album sadrži pjesme “(Everything I Do) I Do It for You”, “Run to You”, “Heaven”, “Cloud Number Nine”, “You Belong to Me”, “Summer of ’69”, “Please >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << Forgive Me”, “Have You Ever Really Loved a Woman?”, “Cuts Like a Knife”, “Back to You” i “18 Til I Die”, kao i nezaboravne glazbene suradnje s Rodom Stewartom, Stingom, Tinom Turner i Bruceom Springsteenom.

Ulaznice za koncert u Areni Zagreb potražite na www.eventim.hr.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.