Izvor: BalkanRock.com, 16.Maj.2023, 07:01

British Lion u ljubljanskom klubu Cvetličarna

Večer uoči ljubljanskog koncerta Iron Maidena, koji je najavljen za 28. svibnja u Stožicama i rasprodan u samo dva dana, održat će se koncert britanskog hard rock i heavy metal benda British Lion čiji je začetnik basist Iron Maidena – Steve Harris. British Lion će nastupiti 27. svibnja u ljubljanskom klubu Cvetličarna, i tako otvoriti […] The post British Lion u ljubljanskom klubu Cvetličarna first appeared on Balkanrock.com.

Nastavak na BalkanRock.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dirty Secret, Rulja Inc. i Kamikaze 18. maja u Jugošpedu

Izvor: BalkanRock.com, 16.Maj.2023

U prostorijama Jugošpeda će se u četvrtak 18. maja dogoditi Louder Than Hell punk’n’roll veče u izvođenju tri benda, sa početkom u 20 časova. Dirty Secret je hard rock bend, nastao u avgustu 2021. godine u Beogradu. Nakon uspešne humanitarne svirke i datuma u Beogradu i Tuzli, bend se vraća...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.