Izvor: BalkanRock.com, 08.Maj.2018, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bordo ima “Ni više ni manje” novu pjesmu

Foto: Lea Klečak

Ni više ni manje” novi je proljetni singl studijskog glazbenog projekta Bordo, a krasi ga zarazna melodija i vrckavi ritam upotpunjen šarenim spotom uličnog štiha .

Bordo pjeva o slatkim ljubavnim brigama mladih parova i njihovim snovima da ‘osvoje’ cijeli svijet, ali šarenilom i razigranošću budi proljeće i u ušima ostavlja zarazni ritam koji tjera na ples svježim i laganim pop rockom koji ponekad zapleše više prema >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << elektronici, a nekad više prema akustici!

Nakon “Unatrag” i “Sad il’ nikad” i ovoga puta glazbu, tekst i aranžman potpisuje Martin Žunec, a u singlu mu se kao gost pridružio i trubač Jura Borić koji je svojim notama dodatno razigrao i upotpunio pjesmu.

Bordo je osnovan krajem 2016. godine kao kreativni glazbeni eksperimetn koji kroz razne suradnje funkcionira pod producentskom palicom Martina Žuneca.

Spot je snimljen na ulicama Opatije, a još jednom je ostvarena suradnja sa slovenskim duom “Kugar films” kojeg čine Goran Kužet i Peter Žagar, a koji su zaslužni za snimanje, montažu i ostatak obrade. U spotu glumi Lea Klečak.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.