Bon Jovi zabranjeni u Kini

Izvor: BalkanRock.com, 10.Sep.2015, 08:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bon Jovi zabranjeni u Kini

Legendarni rok sastav Bon Jovi zabranjen je u Kini, samo nekoliko nedelja pred održavanje njihovog koncerta u Šangaju i Pekingu. Razlog zabrane je njihova upotreba slike Dalaj Lame na koncertu u Tajvanu 2010 godine.

Ovo je trebalo da bude njihov prvi put da nastupaju u Šangaju i Pekingu, ali nakon izdavanja zabrane bend je bio primoran da otkaže ove koncerte.

Povodom nastupa u Kini bend je tokom prošlog meseca snimio obradu pesme “The Moon Represents My Heart” >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << kineske pop pevačice Terese Teng.

Zabranu je donelo Kinesko ministarstvo kulture i ovo nije prvi put da neki bend dobija zabranu nastupa od strane kineske vlasti. Tokom predhodnih godina pevačica Bjork i bend Maroon 5 takođe su bili primorani da otakžu svoje koncerte.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.