Izvor: BalkanRock.com, 23.Sep.2020, 18:23

Blues sastav Sunnysiders snimili su spot za novi singl “You’re not that good for me to cry”

Nova glazbena poslastica suradnja je sa svjetski priznatim gitaristom i producentom, Yogijem Lonichem, i prva njihova pjesma za diskografsku kuću Dancing Bear. Video spot za singl “You’re not that good for me to cry” snimili su u New Yorku. Hvaljeni hrvatski blues sastav novim singlom najavljuje skoro studijsko izdanje. Nova glazbena suradnja između sastava Sunnysiders, predvođenog […] The post Blues sastav Sunnysiders snimili su spot za novi singl “You’re not that good for me to cry” first appeared on Balkanrock.com.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Boris Štok novi album najavljuje singlom “Predajem se tebi”

Izvor: BalkanRock.com, 24.Sep.2020, 08:11

Ovo izazovno vrijeme u kojemu se našao cijeli svijet riječki pjevač, skladatelj i tekstopisac Boris Štok iskoristio je kako bi završio svoj drugi solo album koji će uskoro biti objavljen. Singl koji ga najavljuje je „Predajem se tebi“, čiji spot je dospio pod redateljsku i montažersku palicu...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.