Bloc Party predstavili novi video

Izvor: BalkanRock.com, 06.Nov.2016, 08:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bloc Party predstavili novi video

Britanski dance-rock veterani, Bloc Party, nedavno su objavili singl “Stunt Queen”, a sada ta numera dobija i prateći video.

Režiju videospota potpisuje Rachael Wright, a prikazani su isečci sa turneje benda po Severnoj Americi, uključujući nastup i na čikaškom Lollapalooza festivalu. Takođe, mogu se videti kako članovi sastava dele intervjue u bekstejdžu, na probama, zatim kako uzimaju selfie fotke, a tu su i verni fanovi iz prvih redova.

Singl >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << “Stunt Queen” dolazi nakon hvaljenog albuma “HYMNS” objavljenog januara ove godine. Ekipa portala Balkanrock imala je prilike da prisustvuje njihovom nastupu na Sziget festivalu u avgustu, a izveštaj sa tog koncerta možete pročitati ovde.

Save

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.