Bliži se najveća žurka ljubavi

Izvor: Mondo, 08.Nov.2012, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bliži se najveća žurka ljubavi

Ukoliko do sada niste nabavili ulaznice za Love District žurku u Beogradu, MONDO vam poklanja ukupno 20 karata.

Love District, prva velika žurka ljubavi u organizaciji udruženja Lovefest i Jungle Tribe, biće održana u subotu, 10. novembra u Magacinu Depo u Beogradu.

Specijalni gost večeri biće Mihail Morozov,poznatiji pod pseudonimom Syntheticsax, jedan od najpoznatijih svetskih saksofonista koji nastupa zajedno sa DJ-evima dajući house muzici posebnu notu. Syntheticsax >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je do sada nastupio sa brojnim poznatim DJ-evima širom sveta, a u Beograd dolazi prvi put i nastupace zajedno sa DJ MACRO-om.

Osim nesvakidašnjeg muzičkog programa organizatori najavljuju i spektakularnu scenografiju, kao i brojna iznenađenja za sve posetioce.

"Love District je novi scensko-muzički koncept čiji je cilj promocija ljubavi, pozitivnih vibracija i zabave. Osim specijalnog gosta i odlične muzičke DJ postave, pripremili smo brojna iznenađenja za sve posetioce. Naša žurka može da nosi naziv i Color Blocking Sensation budući da očekujemo da svi posetioci svoju jednobojnu odeću zamene šarenom i dođu da zajedno slavimo ljubav“, poručili su organizatori.

Tokom osmočasovnog spektakla na žurci će nastupati i mlade nade domaće elektronske scene u Srbiji, a prema prvim najavama očekuje se više od 3.000 posetilaca. U planu organizatora je da to postane tradicionalni događaj u Beogradu.

Poslednji kontigent karata dostupan je po ceni od 700 dinara u pretprodaji, dok će cena karte na ulazu biti 1.000 dinara.

MONDO svojim pratiocima na Twitteru poklanja 10x2 ulaznice za ovu jedinstvenu žurku. Potrebno je da podelite ovu vest na Twitteru i dodate hashtag #mondonagrade.

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.