Bjesovi objavili novu pesmu

Izvor: BalkanRock.com, 23.Sep.2016, 08:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bjesovi objavili novu pesmu

Skoro 100%” ime je novo-objavljene pesme domaće rok grupe Bjesovi.

Pesma je nastala 2005. godine u studiju Češnjak, kao deo sesija sa snimanja albuma “Bolje ti“. Devet od dvanaest tada snimljenih pesama našlo se na albumu, dok su sa njega odbačene upravo “Skoro 100%”, “Probudi se” i “Šta to bi?”.

Snimatelj je Saša Vujić Vuja, a bend su tada činili Zoran Marinković Marinko, Slobodan Vuković, Dragan >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << Arsić, Marko Marković i Miroslav Marjanović. Na novoj verziji, u kućnom studiju Zorana Marinkovića udaraljke svira Ramon Hamel. Produkciju potpisuje Zoran Đuroski.

Tekst pesme “Skoro 100%” napisali su 1984. godine Goran Marić i Zoran Marinković. Muziku su napravili Zoran Marinković, Slobodan Vuković i Dragan Arsić.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.