Bitipatibi zakazali beogradski koncert

Izvor: BalkanRock.com, 28.Mar.2016, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bitipatibi zakazali beogradski koncert

Shoegaze/dream pop bend Bitipatibi nastupiće u subotu 9. aprila u beogradskom klubu Elektropionir. Društvo će im praviti Kimekai.

Beogradska grupa oformljena je 2009. godine, ali ubrzo nakon objavljivanja debi albuma “Lešnici divlji” bend prestaje s radom. Na scenu se vraćaju prošle godine, a ovo proleće rešili su da obeleže svirkom u srpskoj prestonici, izvođenjem jedinog albuma u celosti, kao i novi, neobjavljeni materijal.

Đakovački producent >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << Marko Vuković nalazi se iza elektro pop projekta Kimekai. Publika će imati prilike da čuje pesme sa njegovog hvaljenog albuma prvenca “Coral Dreams” objavljenog za izdavačku kuću Hush Hush Records iz Sijetla. Trenutno radi na svom drugom albumu.

Ulaznice za ovo veče mogu se kupiti po pretprodajnoj ceni od 600 dinara.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.