Biffy Clyro dolaze u Ljubljanu

Izvor: BalkanRock.com, 13.Maj.2016, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Biffy Clyro dolaze u Ljubljanu

Škotski rok sastav i jedan od najatraktivnijih bendova današnjice Biffy Clyro nastupiće 8. juna u ljubljanskom klubu Kino Šiška.

Bend je oformljen 1995. godine, a u dosadašnjoj karijeri objavili su šest studijskih albuma. Dobitnici su mnogih svetskih muzičkih priznanja, a kao najvrednije treba istaći nagrade najbolji britanski bend i najbolji bend uživo, koje im je dodelio cenjeni NME.

Biffy Clyro će u Ljubljani svirati tačno mesec dana pre izlaska >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << njihovog najnovijeg albuma “Ellipses”, tako da će posetioci, sigurno, biti u prilici da čuju i neke pesme sa buduće ploče. Pomoć članovima grupe u produciranju pružio je Rich Costey, a ploča će biti objavljena pod pokroviteljstvom 14th Floor etikete. Biffy Clyro su Simon Neil, James Johnston i Ben Johnston.

Ulaznice za ovaj koncertni spektakl mogu da se nabave po ceni od 17.5 eura.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.