Bendovi i satnica za sutrašnji Ritam Evrope u Novom Sadu

Izvor: BalkanRock.com, 08.Maj.2018, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bendovi i satnica za sutrašnji Ritam Evrope u Novom Sadu

U Novom Sadu 9. maj je tradicionalno povod za veliko slavlje, a ove godine će se na Dan pobede uz “Ritam Evrope” proslaviti i evropska titula, najavljuju iz Exit tima.

Tačnije, na tradicionalnoj manifestaciji u organizaciji Studentskog kulturnog centra Novi Sad, pored obeležavanja pobede u Drugom svetskom ratu, biće proslavljena i titula Najboljeg evropskog velikog festivala koju je Exit nedavno osvojio po drugi put u ovoj deceniji.

Veliko slavlje, zakazano >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << na Trgu slobode, ugostiće velike domaće i regionalne bendove kao što su Let 3, Disciplin A Kitchme i Tri kapljice, ali i njujorški ska sastav The Toasters. Pobednička fešta nastaviće se do ranog jutra u klubu Quarter, uz ovogodišnje DJ rezidente Exitove Dance Arene, a muzičkom programu pridružiće se i edukativni sadržaji Fondacije Novi Sad 2021, koja će 9. i 10. maja u Studiju M organizovati Međunarodnu konferenciju “Neutralno”, na temu održivosti javnih prostora.

Satnica izgleda ovako:

Tri kapljice 19:30h

The Toasters 20:20h

Let3 21:40h

Disciplin A Kitschme 23:00h

Nastavak na BalkanRock.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.