Bassivity Digital – One Shot i Najave

Izvor: SerbianUnderground.com, 26.Jan.2012, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bassivity Digital – One Shot i Najave

Svi su do sada sigurno čuli za Bassivity Music, ali za neupućene spomenućemo da je BM izdavačka kuća koja nastaje 2001. godine i koja je svojim osnivanjem puno uticala na širenje i popularizaciju domaće rep muzike kako u Srbiji, tako i u regionu. Posle godina kvalitetnog rada prilikom kog su za Bassivity, albume izdavala domaća imena poput grupe V.I.P., Struke i Lud-a, Dade, Marčela, Shorty-ja na čelu sa producentom Oneya-om, težište rada izdavačke kuće Bassivity >> Pročitaj celu vest na sajtu SerbianUnderground.com << se prenosi na strano tržište.

Od 2012. godine počinje novi oblik rada ove izdavačke kuće i brenda, u pitanju je Bassivity Digital koji predstavlja mesto za promociju afirmisanih ali i demo izvođača, prodaju i download muzike, internet radio i vesti iz svetskog hip hopa.
Da je priča ozbiljna pokazuje i izbacivanje prvog mixtape-a. U pitanju je izdanje koje je dugo najavljivano i konačno dostupno za free download, to je mixtape grupe One Shot koju čine (Rolex, Mire i Zly Tony).

Pored toga, izašla je i nova pesma 'Momci iz zadnje klupe', repera iz Novog Sada Dade, koja je snimljena u saradnji sa Marvelom, hrvatskim producentom, koja ujedno i najavljuje njihov istoimeni album. 'Momci iz zadnje klupe' najavljeni su kao izdanje koje će se naći na besplatnom download-u, 1. aprila.
Do tad skinite i poslušajte pomenuti singl.

Nastavak na SerbianUnderground.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SerbianUnderground.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SerbianUnderground.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.