Banjalučki Sopot u Beogradu

Izvor: BalkanRock.com, 24.Okt.2017, 08:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Banjalučki Sopot u Beogradu

U nedelju, 5. novembra tekuće godine u beogradskom klubu Elektropionir začuće se interesantni zvuk banjalučkog benda Sopot.

Banjalučki balkan/d’n’b/rock/dub bend Sopot nastupiće 5. novembra “nedelja” po prvi put u klubu Elektropionir, a ujedno to će biti i njihov 8. nastup u Beogradu.

Sopot je grupa koja već nekoliko godina ostvaruje regionalni uspeh i beleži desetu godinu postojanja. Zamišljen je kao projekat sa jakim autorskim pečatom, >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << koji kroz saradnju sa domaćim i stranim umetnicima stvara fuziju balkanske umetnosti sa modernom tehnologijom, a osnovao ga je Petar Topalović 2006. godine u Banjaluci. Sopotov autorski izraz je savremeni muzički hibrid, kroz koji članovi benda: Djurica Štula – bas gitara, Milan Mika Aćimović -klavijatura/vokal, Saša Predojević – bubanj i Dejan Savić – gitara, kreiraju sopstveni muzički kosmos mešavinom dub-a koji se poigrava sa reggae-om i drum n bass–om, a protkan je motivima balkanske izvorne muzike.

Početak nastupa zakazan je za 21h, a cena karate je 300 dinara.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Neverne bebe počinju obilježavanje 25 godina postojanja

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Okt.2017

Grupa Neverne bebe nastupiće 10. novembra u Srpskom narodnom pozorištu što će biti uvod u obilježavanje 25 godina postojanja, a ujedno i posljednji koncert velike ljetnje turneje "Priča o nama" koja je obuhvatila 35 koncerata u regionu...Frontmen Nevernih beba Milan Ðurđević ističe da će to...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.