Izvor: BalkanRock.com, 02.Apr.2023, 16:28

Bane Sunshine: Prilagođavanje muzičkim trendovima nikada nije postojalo kao opcija

Čuveni beogradski rapcore/crossover sastav Sunshine ove godine je započeo obeležavanje 30 godina postojanja benda koncertom pod nazivom „30 ‘dina na betonu“ u Domu omladine Beograda. Nakon nekoliko singova, EP-jeva i kompilacija koji su izlazili tokom godina, bend za kraj ove priprema novi album, prvi od „Sha bilo“ koji je izašao 2002. godine, o čemu smo […] The post Bane Sunshine: Prilagođavanje muzičkim trendovima nikada nije postojalo kao opcija first appeared on Balkanrock.com.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Prljavo kazalište predstavlja novu pesmu i spot

Izvor: BalkanRock.com, 03.Apr.2023, 12:06

Punih 11 godina nakon što je izdala posljednji studijski album „Možda dogodine„, grupa Prljavo kazalište ove će godine izdati novi materijal koji će se najvjerojatnije zvati „Babylon Berlin„, a na njemu će se naći i singl „Stare navike“ za koji  sada predstavljaju i prateći videospot....

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.