Balašević večeras u Madlenijanumu

Izvor: S media, 29.Nov.2010, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Balašević večeras u "Madlenijanumu"

Poznati kantautor Đorđe Balašević održaće večeras koncert u pozorištu “Madlenijanum” u Zemunu, a prema dosadašnjim najavama, biće to poslednji nastup ove godine u pozorištu.

Već dobro poznata intimna druženja sa Đoletom predstavljaju poseban doživljaj za sve fanove, te se za ove nastupe uvek traži karta više. Balaševićev nastup u „Madlenijanumu“ pod nazivom „Kalendar mog detinjstva“ jeste predstavljanje njegove naredne autobiografske knjige, pa ovakvi nastupi, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << uz klavirsku pratnju, predstavljaju svojevrsnu intimnu ispovest autora.

U poslednje vreme Balašević sve ređe organizuje klasične koncerte sa bendom, a jedan takav izuzetak dogodio se sinoć i preksinoć u Osijeku gde je premijerno predstavio film “Kao rani mraz”, a zatim je sa “Panonskom mornaricom” održao veliki koncert. Balašević će u decembru ovakve premijere i koncerte održati još u Zagrebu i Splitu. Beogradski koncert je rasprodat.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.