Bajaga: Novi album na jesen

Izvor: S media, 27.Jun.2011, 20:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajaga: Novi album na jesen

Nakon šest godina, "Bajaga i instruktori" uveliko pripremaju novi album koji će biti objavljen na jesen.

Domaći sastav "Bajaga i instruktori" završili su pet od devet-deset pesama koje će se naći na novom albumu, a koji bi trebalo da bude objavljen na jesen, prenosi Blic.

Frontmen grupe, Momčilo Bajagić rekao je da bend radi polako, pesmu po pesmu, i trude se da svaka bude singl.

- Ovog leta nismo preterivali sa brojem koncerata, jer smo želeli >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << da imamo dovoljno vremena da radimo album, kaže beogradski muzičar.

"Bajaga i instruktori" najpre će održati jedan neobičan nastup 2. jula u Beogradu, u okviru "Karnevala brodova", kada će se bend nalaziti na velikom šlepu uz novobeogradsku obalu Save.

- Glavna je stvar što ćemo svirati ljudima koji će biti na Savi, na ukrašenim čamcima, brodovima i raznim plovilima, a naš nastup moći će da se prati i sa obale. Verujem da će to stvarno biti spektakl, kaže Bajagić.

Bajaga: Radno leto!

Bajaga na karnevalu u Budvi (VIDEO)

Bajaga na "Long plej" festivalu (VIDEO)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.