Izvor: BalkanRock.com, 04.Jun.2021, 08:13

Bad Daughter predstavlja singl “Favourite Game”

Dunja Ercegović, koja je na široj glazbenoj sceni poznatija kao Lovely Quinces, predstavlja se sa svojim novim solo projektom Bad Daughter i singlom “Favourite Game”. Dunja je projekt Bad Daughter gradila godinama, a sada je prvi singl spreman za publiku, te ga prati i video spot. Baš kao i Lovely Quinces, s kojom je kao […] The post Bad Daughter predstavlja singl “Favourite Game” first appeared on Balkanrock.com.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Till Lindemann objavio novi singl

Izvor: BalkanRock.com, 05.Jun.2021, 08:03

Frontmen benda Rammstein, Till Lindemann je objavio novu pesmu pod imenom “Ich hasse Kinder“. Režiju novog spota, koji prati pesmu potpisuje Serghey Grey a u samom videu se mogu videti mnogi provokativni elementi. Sam spot podseća na pesmu “Deutschland” koja je izašla 2019. Till Lindemann...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.