BUBNJAR AC/DC PRIZNAO DA JE NARUČIO UBISTVO !

Izvor: Muzika.co, 22.Apr.2015, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BUBNJAR AC/DC PRIZNAO DA JE NARUČIO UBISTVO !

Dugogodišnji bubnjar poznatog australijskog hard-rock sastava AC/DC  Phil Rudd priznao je pred sudom naručivanje ubistva.
Dugogodišnji bubnjar AC/DC Phil Rudd je pred sudom u Taurangi  na Novom Zelandu priznao da je ponudio veliku sumu novca, te kuću, automobil i motocikl  jednoj osobi od koje je  tražio da ubije žrtvu. Žrtva je trebao biti jedan od njegovih bliskih saradnika koji je učestvovao u stvaranju solo albuma “Head Job“, koji je Phil Rudd objavio prošle >> Pročitaj celu vest na sajtu Muzika.co << godine . Rudd je takođe telefonom direktno rekao žrtvi da će je ubiti, što je upotrebljeno kao još jedan dokaz. Advokat optuženog bubnjara izneo je u odbrani da je njegov klijent sve to učinio u afektu i da nije postojala stvarna namera da se ubije žrtva.
Policija je tokom pretresa bubnjarevog stana pronašla narkotike, 0,48 grama metamfetamina i 91 gram marihuane, pa je  Phil Rudd je takođe priznao posedovanje droge. Zbog medijske prašine koja se podigla oko ovog slučaja bend AC/DC ga je otpustio, a na njegovo mesto je februara meseca ove godine došao Chris Slade.
Zakon Novog Zelanda odakle je Phil Rudd predviđa za ovakva krivična dela kaznu od 10 godina zatvora, ali zakon ove države takođe dozvoljava sudiji da oslobodi optuženog iako je priznao krivicu, ukoliko kazna prevazilazi ozbiljnost zločina. Odbrana optuženog igra na ovu kartu i nada se ipak oslobađajućem epilogu, a konačna presuda će biti doneta 26.06.2015.
NAJČITANIJE NA SAJTU MUZIKA.CO :

KOLIKO KOŠTA BUKIRANJE VAŠEG OMILJENOG BENDA ?

NOVI SPOT GRUPE VARVAROGENIJE UČITELJICA

KOJI SU BENDOVI BILI ZABRANJENI U SOVJETSKOM SAVEZU?

KO SU ZAISTA BILI PIŠONJA I ŽUGA?

NAJPOZNATIJE EX YU PESME O GEJ POPULACIJI





Nastavak na Muzika.co...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Muzika.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Muzika.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.