“B strane” gosti na koncertu Nežnog Dalibora u Rexu

Izvor: BalkanRock.com, 10.Jun.2015, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“B strane” gosti na koncertu Nežnog Dalibora u Rexu

Sutra, 11. juna, bend Nežni Dalibor nastupiće u okviru muzičkog programa “Bez buke” u beogradskom Kulturnom centru Rex.

Bend će pored objavljenih numera sa svoja tri studijskih albuma izvesti i poneku neobjavljenu, a predpremijerno i deo novog materijala sa novog, četvrtog albuma čije je snimanje u toku.

Specijalni gosti na ovom koncertu biće projekat B strane koji je nedavno objavio svoj prvi singl i spot za numeru “Oštećeni”. >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << Spot možete pogledati na našem portalu. Projekat čine muzičari iz nekoliko beogradskih bendova – Dragan Mihajlović iz benda Triko, zatim Nenad Jevtić iz sastava Ljubavnici i Ognjenka Lakićević iz Autoparka.

Poćetak koncerta zakazan je za 21 čas, a ulaznice za njega mogu se kupiti na ulazu na dan koncerta po ceni od 300 dinara.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Nežni Dalibor u Reksu

Izvor: B92, 11.Jun.2015, 11:32

U okviru muzičkog programa Bez buke Kulturnog centra Rex večeras nastupa bend Nežni Dalibor...Bend je trenutno u studiju gde snima novi četvrti po redu album, i na ovom nastupu, koji predstavlja svojevrsno kratko bekstvo iz studija usred snimanja, predstaviće predpremijerno i deo novog materijala...Dalibor...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.