Australski gitarski virtuoz Tommy Emmanuel u Zagrebu

Izvor: BalkanRock.com, 21.Dec.2016, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Australski gitarski virtuoz Tommy Emmanuel u Zagrebu

U sklopu turneje “It’s never too late“, Tommy Emmanuel nakon 8 godina stiže u Zagreb.

Gitarskog virtuoza koji je kroz više od 50 godina karijere skupio milijune fanove diljem svijeta, osvojio brojne nagrade, priznanja i nominacije, ovog ćemo puta moći vidjeti u kinu Studentskog centra 22. ožujka 2017. godine. Na koncertu će biti predstavljen i istoimeni studijski album “It’s never too late”.

Za one koji nisu čuli za Tommyja >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << Emmanuela dovoljno je reći da dolazi iz Australije, prepoznatljiv je po svojoj veoma složenoj fingerstyle tehnici sviranja, korištenju gitare kao svojevrsnog bubnja te energičnim live nastupima. Također, svoju je karijeru obilježio i suradnjom s poznatim gitaristom Chetom Atkinsom od koga je i pokupio najviše glazbenog utjecaja. Njegova izvedba skladbe “Classical Gas” Masona Williamsa jedna je od poznatijih na popularnom YouTubeu. Također je pisac i brojnih autorskih skladbi i pjesama.

Ulaznice za zagrebački koncert mogu se kupiti u sustavu Eventim-a po cijenama od 189, 209 i 229 kn.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.