Auf Wiedersehen promovišu album 10. novembra u Elektropioniru

Izvor: SvetGitara.com, 06.Nov.2016, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Auf Wiedersehen promovišu album 10. novembra u Elektropioniru

Koncertna promocija novog albuma benda Auf Wiedersehen zakazana je za 10. novembar u klubu Elektropionir, a publika će tada imati priliku da se upozna sa ovim jedinstvenim muzičkim pravcem benda.

Za sve one koji imaju izoštren muzički ukus, bend Auf Wiedersehen nije novost. Auf Wiedersehen su tu od 2010, a sad, šest godina kasnije, u formi zvaničnog albuma, garažnim disko zvukom probili su prvu gradsku metro liniju Kul rok da pop za svoje muzičke putnike. Od svog nastanka >> Pročitaj celu vest na sajtu SvetGitara.com << bend je promenio do sada nekoliko postava i trenutno nastupa kao duo. Koncertno izvođenje je otvorenije forme, sa elementima improvizacija, što za putnike njihovog metroa otvara i nove stanice na Kul rok da pop liniji.

Kul Rok Da Pop – na pola puta od teskobe gradskog podzemlja i vanzemaljske hladovine Auf Wiedersehen se igraju muzičkim nasleđem verujući u novo tumačenje. Neki koji se ukrcaju na liniju Kul rok da pop tvrde da im do ušiju dopire nowave/electro disko rokenrol i blues, a neki psihodelija iz sedamdesetih ili osamdesetih godina prošlog veka. Izbegavajući svaka tačna žanrovska određenja muzika benda se najšire može okarakterisati kao snažni elektronski gruv u kombinaciji sa rokenrol gitarama.

Početak koncerta najavljen je za 20h, a cena karte na ulazu će biti 300 dinara.

Auf Wiedersehen su nedavno objavili i spot za pesmu „Koferi“ sa aktuelnog albuma „Auf Wiedersehen“ i možete ga pogledati ovde:

Nastavak na SvetGitara.com...






Povezane vesti

DOB: Koncert benda Dža ili bu 11. novembra

Izvor: DANuBeogradu.rs, 06.Nov.2016

Bend Dža ili bu najavljuje promociju svog poslednjeg albuma pod nazivom “Sedma sila” pred beogradskom publikom, u Klubu Doma omladine u petak 11. novembra. Koncert počinje u 21 čas, a pored numera sa albuma “Sedma sila” (koji je, inače, njihov sedmi album), posetioci će imati priliku da...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SvetGitara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SvetGitara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.