Attic objavili novi spot koji najavljuje novi album

Izvor: BalkanRock.com, 13.Jun.2017, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Attic objavili novi spot koji najavljuje novi album

Nemački heavy metalci Attic objavili su novi spot za pesmu “The Hound Of Heaven “koja je ujedno i prvi singl sa njihovog predstojećeg albuma “Sanctimonious”.

Ovaj sastav, iako na sceni postoji tek oko šest godina, uspeo je na sebe da privuče značajnu pažnju, dobrim delom i zbog toga što se u njihovoj muzici oseća ogroman uticaj King Diamonda koji je brojne fanove istog privukao i Atticu. Ipak, bend nije samo puka kopija već ima i svoj lični pečat >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << i priličan potencijal da ostvari veliki uspeh.

Attic je 2015. nastupao i u Srbiji, u beogradskom Domu Omladine i novosadskom The Quarteru. Iako svirke nisu bile posećene u velikoj meri, publika je bila više nego zadovoljna, a možda nas posete ponovo nakon izdavanja novog albuma koje će se desiti 18. avgusta pod okriljem Ván recordsa.

Do tada, link koji vas vodi ka novom spotu se nalazi na kraju teksta.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.