Atheist Rap su “momci koji se vraćaju u grad” (video)

Izvor: BalkanRock.com, 25.Mar.2016, 09:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Atheist Rap su “momci koji se vraćaju u grad” (video)

Novosadski ska-punk veterani Atheist Rap predstavili su novi spot za pesmu “Momci se vraćaju u grad” sa aktuelnog albuma.

Novi video benda zapravo čine snimci sa nastupa u zagrebačkom Vintage Industrial Baru, koji je održan krajem novembra prošle godine, kada su koncert otpočeli baš ovom numerom. Pored toga, korišćeni su i kadrovi sa njihove turneje po Nemačkoj i snimci sa Pejićevih Salaša, njihove baze kod Novog Sada.

Pesma “Momci se vraćaju >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << u grad” nalazi se na njihovom najnovijem albumu “Überlauf” koji je objavljen prošle godine za Lampshade Media izdavačku kuću.

Ovog proleća, očekuje ih promotivna turneja po regionu, a čitav spisak nastupa možete pogledati u nastavku:

26.03. Subotica – Spring fest

15.04. Aleksinac – Centar za kulturu

16.04. Skoplje – MKC

17.04. Kruševac – Zamajac

22.04. Bratunac – Peckham pub

23.04. Split – Kocka

07.05. Zemun – klub Fest

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.