Atheist Rap objavili novi album

Izvor: BalkanRock.com, 16.Nov.2015, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Atheist Rap objavili novi album

Pank-rok grupa Atheist Rap posle više od 5 godina, objavila je novi studijski album pod nazivom “Überlauf” koji možete preslušati na Deezeru.

Ujedno, ovo je početak saradnje ovih velikana srpske punk scene i izdavačke kuće Lampshade Media. Album je u celosti snimljen i produciran u „Socijala Studios“ u Novom Sadu.

Ovo je šesti po redu studijski album benda, a do sada su još objavili i jedan “best of” kompilacijski CD, koncertni >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << DVD i monografiju izdatu povodom 20 godina stvaralaštva.

Atheist Rap će koncertno predstaviti novi album u Zagrebu, u „Vintage“ klubu 27. novembra, a dan kasnije nastupaju u Sloveniji, u Novom Mestu. Ova 2015. je bila inače izuzetno dinamična koncertna godina za novosadske pankere, tokom koje su samo do sada odsvirali preko 30 koncerata u regionu i 12 u Nemačkoj, Austriji i Mađarskoj.

Album će se naknadno pojaviti na cd-u i na vinilu, a javnost će biti blagovremeno obaveštena o datumu izlaska na tim nosačima zvuka.

Nastavak na BalkanRock.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Atheist Rap objavili novi album

Izvor: B92, 16.Nov.2015

Pank-rok grupa Atheist Rap posle više od 5 godina, objavila je novi studijski album pod nazivom “Überlauf” koji možete preslušati na Deezeru...Ujedno, ovo je početak saradnje ovih velikana srpske punk scene i izdavačke kuće Lampshade Media. Album je u celosti snimljen i produciran u „Socijala...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.