Asking Alexandria singlom najavljuju novi album

Izvor: BalkanRock.com, 18.Mar.2016, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Asking Alexandria singlom najavljuju novi album

Britanski metalcore sastav  Asking Alexandria objavili su novi singl i spot za pesmu “Let It Sleep” i time najavili izlazak novog albuma “The Black“.

Album će se u prodaji pojaviti 25. marta posredstvom izdavače kuće “Sumerian Records“.

Spot za pesmu “Let It Sleep” režirao je Ramon Boutviseth. Na albumu će se naći 12 pesama. Prošlog meseca bend je objavio spot za pesmu “The Black“, a tokom prošle godine sa novog >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << albuma objavljeni su singlovi “I Won’t Give In” i “Undivided“. Ovo će biti njihovo četvrto studijsko izdanje i prvo sa novim pevačem Denisom Stoffom, nakon što je dugogodišnji pevač Danny Worsnop napustio bend januara prošle godine.

“Na albumu smo radili više od dve godine, sa Denisovim dolaskom mnoge stvari u bend su se promenile, za razliku od našeg predhodnog pevača Denis je bio uključen i u procesu pisanja tekstova za novi album, koje sam ja do sada uglavnom sam pisao. Imam utisak da će ovaj album biti naš najbolji do sada. Dosta truda smo uložili na novom albumu nadam se velikom uspehu, i  da će uspešno ispratiti naša predhodna izdanja” – izjavio je gitarista ovog sastava Ben Bruce.

Lista pesama:

01. Let It Sleep

02. The Black

03. I Won’t Give In

04. Sometimes It Ends

05. The Lost Souls

06. Just A Slave To Rock N Roll

07. Send Me Home

08. We’ll Be Okay

09. Here I Am

10. Gone

11. Undivided

12. Circled By The Wolves

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Bob Mould otkrio još jednu pesmu sa novog albuma

Izvor: BalkanRock.com, 19.Mar.2016, 15:47

Gitarista i pevač, Bob Mould, predstavio je novu numeru “The End Of Things” koja će se naći na njegovom predstojećem solo albumu...Novi album bivšeg člana grupe Hüsker Dü, “Patch the Sky” biće objavljen 25. marta za Merge Records. Ovo će biti naslednik ploče “Beauty & Ruin” iz...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.