Izvor: BalkanRock.com, 10.Sep.2022, 06:27

Ascend objavili prvi studijski materijal

Nakon mnogo svirki koje su održali po klubovima i festivalima poslednjih godinu i po dana, mladi heavy metal bend Ascend objavio je svoj prvi studijski materijal, odnosno svoj prvi singl i najavio datum izlaska svog debitantskog EP izdanja. EP pod nazivom “Zero Hour” biće objavljen 30. septembra i sadržaće ukupno četiri pesme, a sniman je […] The post Ascend objavili prvi studijski materijal first appeared on Balkanrock.com.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Šumski predstavljaju vilenjački spot za pesmu „Samo stvari“

Izvor: BalkanRock.com, 10.Sep.2022

Novim igrano-animiranim spotom za pesmu „Samo stvari“ grupa Šumski najavljuje svoj novi, šesti po redu album „Kolobari„. Ovo je drugi singl s albuma koji će se zvanično pojaviti 16. septembra i za koji je deo sredstava prikupljen putem uspešne crowdfunding kampanje i koji će u fizičkom...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.