Izvor: BalkanRock.com, 25.Mar.2023, 09:04

Artan Lili se vraća u Dom kulture NS

Jedna od koncertno najaktivnijih grupa u Srbiji i regionu Artan Lili nastupiće u petak, 28. aprila u novosadskom Domu kulture. „Novi Sad je jedno od najznačajnijih mesta na našoj koncertnoj mapi. Uvek se potrudimo da u ovom gradu izvedemo nešto novo i to naša publika dobro zna i zato nam se uvek iznova vraća. Premijerno […] The post Artan Lili se vraća u Dom kulture NS first appeared on Balkanrock.com.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Koncert Brkova 21. aprila u Zappa Bazi

Izvor: BalkanRock.com, 25.Mar.2023

Balkanska koncertna atrakcija, punkfolk-wellness grupa Brkovi će posle čak deset godina održati klupski koncert u Beogradu, u petak 21. aprila u Zappa Bazi. “Brkati mladići” su izdali osmi studijski album “Krvava novčanica” te će na ovom nastupu publici predstaviti nekoliko novih pesama,...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.