Izvor: BalkanRock.com, 29.Jun.2023, 13:05

Artan Lili predstavlja novi singl i spot „Hardkor i pank“

Artan Lili predstavlja novi, deveti singl, „Hardkor i pank“ koji će se naći na njihovom predstojećem, trećem albumu. Radi se o još jednoj saradnji sa kolegama sa scene, a pesma i spot donose nesvakidašnju atmosferu, uz prepoznatljivu a uvek novu i snažnu poetiku. „Veliko nam je zadovoljstvo i čast što je naš novi singl nastao […] The post Artan Lili predstavlja novi singl i spot „Hardkor i pank“ first appeared on Balkanrock.com.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Drawbacks objavilli novu pesmu i spot posle 10 godina

Izvor: BalkanRock.com, 29.Jun.2023

Veterani regionalne hard core punk scene, bend Drawbacks iz Velike Plane, posle više od 10 godina neaktivnosti je izbacio novu pesmu i spot pod imenom „From The Cradle To The Grave„. Bend se posle više od 20 godina okupio u originalnoj postavi, pojačan Mališom Stojanovićem (Potres, Tea Break)...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.