Artan Lili i Majdan u petak u Nišu

Izvor: BalkanRock.com, 08.Mar.2018, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Artan Lili i Majdan u petak u Nišu

Nakon prošlogodišnjeg unplugged koncerta na keju Artan Lili, na krilima novog singla “Nije svejedno“, dolaze ponovo u niški Feedback. Na svirci zakazanoj za petak, 9. mart kao predgrupa nastupiće bend Majdan.

Dobro poznati niškoj publici Artani, iako nastali još 2013. godine iza sebe imaju samo jedno izdanje, ali i veliki broj slušalaca. Album sa istim imenom kao i bend, pojavio se 2015. godine pokazavši se kao velika senzacija nove srpske >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << scene. Zanimljivo je što su album izdali deo po deo, dozvoljavajući ljudima da dobro poslušaju svaku od pesama.

Što se predgrupe tiče Majdan je novo ime na niškoj sceni i upravo će u petak imati svoj prvi nastup. Bend je nastao u Nišu 1. aprila 2017. godine spontanim okupljanjem. Ovi momci su se, odmah nakon upoznavanja, bacili na misiju pravljenja muzike, i kockice su se tako lepo složile da, nakon samo 8 meseci, bend ulazi u studio gde trenutno privodi kraju svoj debi album pod imenom “Minimum sličnosti, minimum razlike“. Majdan uključuje elemente svakojakih pod-žanrova rok muzike, jer inspiraciju crpe iz različitih stilova muzike koji članovi benda slušaju. Bend čine: Nemanja Erić (vokal, gitara), Luka Nikolić (vokal, gitara), Luka Novaković (bas gitara), Milan Stoiljković (bubanj).

Karte se u pretprodaji mogu naći po ceni od 500 dinara u Vintage Shopu, dok će na ulazu biti

700 dinara.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.