Izvor: BalkanRock.com, 28.Dec.2017, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anton (Partibrejkers) promovisao novi bend, spot i debi album

Anton i Hevi hipi bejbi / foto: Danko Strahinić

Nebojša Antonijević Anton, jedan od autentičnih  heroja domaćeg rokenrola i gitarista kultnih Partibrejkersa krenuo je u novu muzičku avanturu, a ona se zove Anton i Hevi Hipi Bejbi. Juče u beogradskom klubu Elektropionir, Anton i njegov sastav su za prijatelje i medije promovisali novi album, novi spot, a prisutne su nagradili i koncertom.

Anton je inače okupio bend koji čine Robert Telčer (gitara), >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << Dušan Ševarlić Ševa (bas) i Darko Kurjak (bubanj) i snimili su album prvenac “Rečeno, učinjeno ili ne, od toga sve zavisi!” koji se u digitalnom obliku pojavio 15. decembra, a nakon toga će biti dostupan i na vinilu u izdanju Odličnog Hrčka.

Spot za prvi singl “Suvišni” možete pogledati sa našeg sajta, a u nastavku možete preslušati kompletan album.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Anton i Hevi hipi bejbi - Receno, ucinjeno ili ne, od toga sve zavisi!

Izvor: PrviPrviNaSkali.com, 28.Dec.2017

Nebojsa Antonijevic Anton je okupio bend koji cine Robert Telcer (gitare), Dusan Ševarlic Ševa (bas) i Darko Kurjak (bubanj) i snimili su album prvenac Receno, ucinjeno ili ne, od toga sve zavisi! koji se u digitalnom obliku pojavio 15. decembra, a nakon toga je dostupan i na vinil..

Nastavak na PrviPrviNaSkali.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.