Izvor: RockSerbia.net, 09.Okt.2008, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Animal Collective - pretprodaja ulaznica

U toku je pretprodaja ulaznica za koncert avangardnog njujorškog rok benda Animal Collective koji će se održati 19. oktobra u beogradskom SKC-u, sa početkom u 21h. Ulaznice za ovaj koncert iznose u pretprodaji 1.200 dinara, i mogu se kupiti na blagajni SKC -a i svim prodajnim mestima Eventima. Organizator koncerta, Popboks Koncert, je izjavio da se uskoro može očekivati nastavak sličnih umetnički prodornih gostovanja zapaženih stranih muzičara u našim krajevima.

Nastavak na RockSerbia.net...






Povezane vesti

Animal Collective 19. oktobra u Beogradu

Blog: Clubbing.rs, 09.Okt.2008

U toku je pretprodaja ulaznica za koncert avangardnog njujorškog rok benda Animal Collective koji će se održati 19. oktobra u beogradskom SKC-u, sa početkom u 21h. Animal Collective su verovatno najvažniji novi njujorški andergraund bend. Na isti način na koji su nekad zapanjili svetsku muzičku...

Nastavak na Clubbing.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RockSerbia.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RockSerbia.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.