Ana Stanić: Nemam vremena za medeni mesec

Izvor: S media, 30.Nov.2010, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Stanić: Nemam vremena za medeni mesec

Iako se venčala pre skoro mesec i po dana, pevačica Ana Stanić (34) zbog posla neće moći da ide na medeni mesec barem još neko vreme. Naime, ona trenutno priprema novi album, zbog čega je putovanje sa suprugom Momčilom Lavrnićem (38) odložila najverovatnije za januar.

Novopečeni bračni par priredio je intimno venčanje u manastiru Velika Remeta na Fruškoj gori, gde su prisustvovali samo članovi porodice i kumovi, glumica Katarina Radivojević i košarkaš Dragan Tarlać. >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Nedelju dana nakon toga, na 25. spratu TC Ušće napravili su veliku žurku za svoje prijatelje, među kojima su bile i brojne javne ličnosti poput Marka Kona, Željka Bodiroge, Ivane iz "Negativa“ i drugih. Poznata pevačica je tada rekla da će uzeti muževljevo prezime Lavrnić. Inače, Ana i Momčilo su u vezi pre venčanja bili skoro tri i po godine i, kako otkriva, njihov odnos se nije nimalo promenio nakon venčanja. "Nije neka preterana razlika, sve je ostalo isto, osim tog nekog lepog osećaja", objašnjava Ana za "Blic“. "Medeni mesec se još uvek nije desio. Tek se će desiti, i to najverovatnije u januaru. Nemamo još određenu destinaciju, ali se nadam da će biti neka egzotična lokacija", kaže pevačica. Često se dogodi da na umetnika utiče neka velika životna promena poput braka ili rođenja deteta, ali Ana kaže da na njenu muziku neće uticati venčanje sa Momčilom: "Nikad nisam dozvoljavala da moj privatni život preterano utiče na moje izražavanje kroz muziku. To, naravno, utiče u smislu inspiracije, ali da li ću raditi album ili ne, to se ne dovodi u pitanje. Ipak moja publika će sama moći da proceni koliko se moja muzika promenila nakon braka", ističe Ana, i najavljuje da će za sada bezimeni album izaći za nekih mesec dana. Kaže da trenutno ne razmišljaju o prinovi, pošto su oboje veoma zauzeti poslovnim obavezama, a Momčilo ima "ekskluzivno pravo“ da prvi čuje svaku novu Aninu kompoziciju.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.