Izvor: BalkanRock.com, 21.Jan.2022, 11:32

Ana Popović sa svojim bendom na proleće u Beogradu

Čuvena bluz gitaristkinja i pevačica Ana Popović nastupiće sa svojim bendom u nedelju 22. maja u beogradskoj Barutani, u okviru evropske turneje na kojoj promoviše svoj poslednji album „Live for Live“. Svoj povratak u rodni grad i proslavu dvadeset godina na sceni Ana Popović sa radošću najavljuje i kaže da su joj naročito dragi koncerti […] The post Ana Popović sa svojim bendom na proleće u Beogradu first appeared on Balkanrock.com.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Legendarna Ana Popović sa svojim bendom 22. maja u Barutani

Izvor: Danas, 21.Jan.2022

Jedna je od najboljih bluz muzičarki u Americi, za koju je Brus Springstin rekao da je „đavolski dobar gitarista“, čuvena Ana Popović nastupiće sa svojim bendom u nedelju 22. maja u rodnom gradu, u beogradskoj Barutani, povodom evropske turneje.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.