Amorphis dolazi u Novi Sad

Izvor: SvetGitara.com, 11.Dec.2015, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amorphis dolazi u Novi Sad

U skolopu svoje evropske turneje 1. aprila 2016. godine, dolaze nam veterani metal scene Amorphis i to u Novom Sadu u klubu Quarter.

Amorphis trenutno promoviše svoj najnoviji studijski album pod nazivom “Under The Red Cloud”, koji je izdat od strane Nuclear Blast Records-a ove godine. Album je veoma dobro prihvaćen od strane fanova ali i od medija.

Nadamo se da će i novosadski koncert biti jednako dobar kao onaj koji smo imali prilike da vidimo 2014. godine >> Pročitaj celu vest na sajtu SvetGitara.com << u beogradskom Domu omladine kada su Finci pošteno uzdrmali sve prisutne.

Ulaznice ćete moći da kupite u prodavnicama Felix Shop u Beogradu, Mungos u Novom Sadu i putem Eventim mreže će biti puštene u prodaju po sledećim cenama:

Cena do 14. Januara -1.900 rsd

Cena od 15. Januara – 2.500 rsd

Cena na dan Koncerta – 3000 rsd

Početak koncerta je zakazan za 20h.

Nastavak na SvetGitara.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SvetGitara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SvetGitara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.