Albert Hammond Jr objavio novi spot

Izvor: BalkanRock.com, 22.Jul.2015, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Albert Hammond Jr objavio novi spot

Gitarista američkog rok benda, Strokes, Albert Hammond Jr objavio je spot za singl “Losing touch“.

Spot za pesmu je sniman u Marokou, uz pomoć dugogodišnje saradnice Laurent Briet koja je sa Hammondom radila na spotu “Strange Tidings”.

Hammondov solo album “Momentary Masters” izlazi 31. jula, a gitarista ga opisuje kao: “album o pronalaženju nove znatiželjnosti u životu, koja je rezultat nevinosti koju je znanje i >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << vreme stvorilo”.

Novi album će se pojaviti preko Vagranta i za razliku od prethodnika, gitarista neće album objaviti za izdavačku kuću Juliana Casablancasa, njegovog kolege iz benda.

“Momentary Masters” je Hammondov treći studijski album, posle albuma “¿Cómo Te Llama?” iz 2008. godine i “Yours to Keep” iz 2006. godine.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.