Akustična svirka Samostalnih Referenata 30. jula!

Izvor: SvetGitara.com, 27.Jul.2016, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Akustična svirka Samostalnih Referenata 30. jula!

Samostalni Referenti će održati akustičnu svirku na svom splavu Paradoks 30. jula.

Čuvena beogradska ska grupa Samostalni Referenti održaće akustičnu svirku u subotu 30. jula, na svom splavu Paradoks Music Bar. Ovo će biti jedinstvena prilika da se Referenti čuju u akustičnoj varijanti.

Takođe, posetioci će imati priliku i da premijerno čuju studijske snimke nekoliko novih pesama, koje se čuvaju za sledeći album Referenata. Pre svirke, oni će puštati svoje omiljene >> Pročitaj celu vest na sajtu SvetGitara.com << ska, reggae i punk pesme.

Ulaz je besplatan, ali je rezervacija (na telefon: 0643537442) obavezna, zbog kapaciteta splava. Paradoks Music Bar se nalazi na Savskom keju, sa novobeogradske strane.

Ovde možete pogledati spot  Samostalnih Referenata za aktuelni singl „Moje pesme, moji snovi“:

Nastavak na SvetGitara.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SvetGitara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SvetGitara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.