Adele objavila detalje albuma “25”

Izvor: BalkanRock.com, 12.Nov.2015, 09:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Adele objavila detalje albuma “25”

Najavljen hitom “Hello” koji je oborio mnoge rekorde slušanosti, Adelin album imena “25” u prodaji biće od 20. novembra.

Adel je napisala album sa svojih 25 godina i time nastavila tradiciju imenovanja albuma prema kalupu korišćenom za izdanja “19” i “21”.

Iako je album prvobitno napisala o tome kako je “biti mama”, izmenila je koncept jer joj se učinilo da je to “poprilično dosadno”, ali isto tako neće biti ni o njenoj bivšoj >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << ljubavi, kao što je bio slučaj na “21”. Prema njenim rečima to su pesme o mirenju sa samom sobom, mirenju sa izgubljenim vremenom i sa svim što je ikada radila i nikada nije uradila.

Uticaj na album imali su Madona sa albumom “Ray of Light” koji je poput Adel napisan posle rođenja njenog prvog deteta. U studiju je sarađivala sa Gregom Kurstinom, zatim sa Tobiasom Džesom Juniorom na pesmi “When We Were Young“, za koju Adel kaže da joj je omiljena. Gost na pesmi “All I Ask” je Bruno Mars, dok na “Remedy” peva Rajan Teder iz benda One Republic.

Na albumu ovoga puta nije se našla nijedna pesma koju je napisala Sia, a odbačeni su i materijali rađeni sa Farelom Vilijamsom i Dejmonom Albarnom.



Spisak pesama:

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.